Home Aplikasi Langgeng dayaning rasa lirik

Aplikasi : langgeng dayaning rasa lirik

LDR – (Ianggeng dayaning rasa) – LINDA AYUNDA – SIMPATIK MUSIC

0
LDR – (Ianggeng dayaning rasa) – LINDA AYUNDA – SIMPATIK MUSIC
#ldr #dangdutkoplo #simpatikmusic lirik yen aku wis kangen siramu Mesem neng ngimpiku sayang Yen aku kangen suaramu Bisik no tembang manismu Terusno koyok ngene neng uripku Terus o sayang aku Ra ono seng ngalang-ngalangi Ra ono seng ngerusuhi Filling neng angenku mung kowe Seng paling ngerteni aku Iso nompo kurange aku Senajan mung suaramu Ngademke…

Shinta Arsinta Ft Arya Galih – LDR “Langgeng Dayaning Rasa” (Skilled...

0
Shinta Arsinta Ft Arya Galih – LDR “Langgeng Dayaning Rasa” (Skilled Tune Video)
Official Music Video LDR " SHINTA ARSINTA FEAT ARYA GALIH " Arangger by: TALENTA MUSIC ℗ & © Berkah Talenta big thanks to, Allah SWT, KELUARGA PENDUKUNG BERKAH TALENTA SELURUH NUSANTARA TEMAN2 & DULUR DIMANAPUN BERADA PIHAK TERKAIT TEAM SUKSES PUJI SYUKUR ALHAMDULILLAH BISA MERILISKAN TITLE : LDR (LANGGENG DAYANING RASA) SINGER : SHINTA ARSINTA…